Home Review Review: Windows 10 update KB4535996

Review: Windows 10 update KB4535996

Op 27 februari 2020 is de nieuwe Windows 10 update KB4535996 gelanceerd om de problemen in Windows Search op te lossen. Gebleken is dat de nieuwe update gepaard gaat met een aantal andere problemen. De gebruikers melden dat zij problemen hebben bij het opstarten en met crashes worden geconfronteerd. 

 

Hoewel de update optioneel is, is het al op meer dan 900 miljoen PC’s geïnstalleerd. Wij raden dan ook aan om de update weer te deïnstalleren. Dat kan op verschillende manieren. 

 

Verwijder de update door in ‘Instellingen’ op ‘Bijwerken en beveiliging’ te klikken. Klik vervolgens op ‘Windows Update’ aan de linkerkant en aansluitend op ‘Geschiedenis van updates weergeven’. Klik daarna op ‘Installatie van updates ongedaan maken’. De Windows update is nu gedeïnstalleerd. 

 

Als het opstarten van Windows niet meer lukt, dan kan je dat in de veilige modus doen. De veilige modus is namelijk een modus waarin Windows opstart met alleen die onderdelen die noodzakelijk zijn om een computer te laten werken. Start de PC opnieuw op. Wanneer het aanmeldingsscherm wordt getoond, druk dan op een willekeurige toets. Nu zit je in de veilige modus en kan je de update deïnstalleren.

  • Deel

BEKIJK OOK

0 COMMENTS

REAGEER OP DIT ARTIKEL